Hlavní obsah

Arnold má točit indického „Terminátora“

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novým směrem se ubírá kariéra Arnolda Schwarzeneggera. Bývalá akční hvězda číslo jedna se podle indického tisku chystá do Bollywoodu natáčet akční film Robot 2.

Foto: TriStar Pictures

Arnold Schwarzenegger jako legendární Terminátor

Článek

Arnold Schwarzenegger si zahraje s tamní superstar Rajinikanthem a režie se ujme indický umělec S. Shankar. Jeho film Enthiran (někde se uvádí pod názvem Robot) byl v Indii komerčním hitem a rostoucí význam indického Hollywoodu snad nic nesymbolizuje víc než přebírání amerických herců do vlastních produkcí.

Sci-fi snímek Enthiran vyprávěl o vědci, který natolik vylepšil svého robota, že se začal učit i lidským emocím. Bohužel se stroj zamiloval do přítelkyně svého stvořitele a navíc díky emocím mohl začít spřádat zlé plány s konkurenčním vědcem.

Před pár lety šlo o průlomový a nejdražší indický film. Brzy byl však překonán snímkem Baahubali: The Beginning, který stál 38 miliónů amerických dolarů.

Podle indického tisku má hora svalů ze Štýrska natáčet v Indii 25 dní. Účast potvrdila také herečka Amy Jacksonová.

Reklama

Výběr článků

Načítám