Hlavní obsah

Angelina a Brad točili film o manželské krizi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Angelina Jolie a Brad Pitt hrají v novém filmu By the Sea pár v krizi. Není to o nás, zdůraznila herečka v rozhovoru pro Vogue.

Upoutávka na film U mořeVideo: CinemArt

 
Článek

„Není to autobiografie. Brad a já máme své problémy..., ale kdyby postavy byly jen trochu blízko našim problémům, nemohli bychom ten film točit,” tvrdí Angelina Jolie, herečka a autorka scénáře.

Děj se odehrává v sedmdesátých letech a je o manželském páru, který na dovolené řeší hlubokou krizi. Dvojice se spolu ve filmu objevuje po deseti letech, naposledy natočili snímek Pan a paní Smithovi v roce 2005.

Foto: CinemArt

Angelina Jolie ve filmu By the Sea (U moře)

„Každý ví, že život není nikdy jen tragédie nebo jen legrace nebo čirá radost ze života. Vztahy mají oba extrémy. Můžete někoho šíleně milovat a současně ho chtít zabít... Když jsem to psala, nepředpokládala jsem, že se to skutečně natočí, tak jsem psala s jistou svobodou,” libuje si.

Brad Pitt se domnívá, že film bude syrovým pohledem na vztahy. „Je to těžký rébus odhalit všechny věci, které nám brání někoho skutečně milovat. Hodně z toho je minulost, hodně z toho je naše vlastní nejistota. Hodně z toho je taky způsobeno tím, že někoho chceme tak moc, že se příliš soustředíme na možnost ztráty.”

Foto: CinemArt

Brad Pitt ve filmu By the Sea (U moře)

Film byl pro něj velmi náročný, ale Angelina Jolie si myslí, že ve výsledku je jako pár spíše posílil.

„Jako umělci jsme chtěli něco, co nás dostane ven z naší pohodlné zóny, být prostě syrovými herci. Není to nejbezpečnější, ale život je krátký.”

V českých kinech bude film By the Sea (U moře) uveden 19. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám