Hlavní obsah

Režisér Okresního přeboru točí se Čtvrtníčkem pro Stream.cz

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příznivci inteligentního humoru se už mohou začít těšit na nový seriál internetové televize Stream.cz. Po úspěchu politické satiry Kancelář Blaník se v září podíváme do autobazaru s režisérem Janem Prušinovským. Roli pravého českého podnikavce v seriálu Autobazar Monte Karlo získal Petr Čtvrtníček.

Foto: Stream.cz

Petr Čtvrtníček ví, jak se prodává auto.

Článek

Děj dvanácti dílů Autobazaru Monte Karlo, jak samotný název napovídá, se odehrává v provinčním autobazaru, ze kterého se snaží Petr Čtvrtníček coby podnikavý majitel Karel Čížek udělat prosperující podnik. Jeho svérázným prodejním technikám přitom více či méně nečinně přihlížejí dva zaměstnanci – mechanik Bóďa a asistentka Bublina v podání Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské. V dalších rolích se objeví Leoš Noha, Lenka Krobotová nebo Eva Nosálková.

Jan Prušinovský má za sebou seriály Okresní přebor a Čtvrtá hvězda nebo celovečerní drama Kobry a užovky.

„Vzniku Autobazaru Monte Karlo předcházelo vyslechnutí řady těžko uvěřitelných historek vyprávěných samotnými zákazníky, přičemž nezřídka jsme jimi byli my sami. Nejbohatší zkušenosti má v tomto směru Petr Čtvrtníček, který už stihl vystřídat asi třicet aut, přičemž devětadvacet z nich byly ojetiny. Ta kódovaná hantýrka, triky a divadýlko se jen tak nevidí. Když se člověk dokáže povznést nad to, že je při nákupu zánovního vozu s největší pravděpodobností právě okrádán, náramně se u toho pobaví,“ řekl šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř, a zároveň potvrzuje, že právě Autobazar Monte Karlo nahradí v podzimním programovém schématu populární politickou satiru.

„Po třech sériích Kanceláře Blaník jsme se s tvůrčím týmem dohodli na podzimní pauze a pokračování čtvrté řady od začátku příštího roku. Současně jsme ale přijali další seriálovou výzvu a pustili se s částí scenáristického týmu do nového sitkomu. Ačkoli jde o naprosto odlišný žánr, než je Blaník, doufáme ve spokojenost a pobavení diváků a zároveň nás těší kontinuální spolupráce s internetovou televizí Stream.cz,“ dodal producent Milan Kuchynka.

Dění okolo natáčení můžete sledovat na Facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám