Hlavní obsah

David Koller představuje klip k písničce Gypsy Love

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nádherné scenérie přírody severovýchodního Slovenska, romské osady a na pozadí toho silný příběh lásky. Taková je atmosféra klipu k jedné z aktuálně nejhranějších písní českých rádií Gypsy Love. Je z repertoáru Davida Kollera a najdeme ji na jeho letošním albu ČeskosLOVEnsko.

David Koller: Gypsy LoveVideo: BrainZone

 
Článek

Videoklip dnes David Koller představil. Vznikal v minulých týdnech pod dohledem slovenského režiséra Rolanda Wranika.

„Píseň nás zaujala ihned a okamžitě vznikl scénář, který vypráví o Gypsy Love, vztahu mladého chlapce k romské dívce, jak nám ho popsal David. Od začátku jsme se shodli na tom, že nemáme rádi popisné klipy. Veškeré emoce jsme se snažili vyjádřit obrazově v krátkém snímku s příjemným nádechem uměleckosti. Zasazením do prostředí romské vesnice pak vše dostalo autentický náboj,“ popisuje Wranik, podle něhož Koller natáčení lehce usměrňoval.

Odehrávalo se ve Staré Ľubovni. „Je to rodné město naší kameramanky Anny Smoronové, která se rovněž podílela na režii. Tím pádem bylo pro nás jednoduché najít ta nejzajímavější místa v tomto koutu země,“ dodává režisér.

Do hlavních rolí kromě Davida Kollera obsadil neherce Kristinu Tukanovou a Michala Pribylince. „I bez předchozích zkušeností zvládli role na výbornou a jako profesionálové. Oba jsou dobří kamarádi i v soukromém životě, právě proto si tak dobře rozuměli,“ uzavírá.

Reklama

Výběr článků

Načítám