Hlavní obsah

Duch Limp Bizkit přetrval silných celých dvacet let, řekl zpěvák Fred Durst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na festivalu Rock for People koncertovala v pátek večer americká skupina Limp Bizkit. Ještě před vystoupením odpověděl Novinkám.cz na několik otázek zpěvák Fred Durst, který mluvil o dvacetiletém výročí kapely, vzpomínkách na koncerty v České republice i novém albu.

Limp Bizkit na Rock For PeopleVideo: Novinky

 
Článek

Pracujete na nové desce?

Jsme ve stádiu hledání finální podoby alba. Zkouším různé typy vokálů, mnoho různých stylů pro každou z písní. Zkouším různé varianty pro jednotlivé písničky, dokud nebudu opravdu věřit a cítit, že to je pravdivé. A až to takové bude, vydáme to. Hudby máme nahrané hodně. I vokálů, ale já si chci být jistý, že z toho mám skvělý pocit.

Dokončíte to letos?

Ano, takový je plán. Chceme to vydat letos, protože máme dvacetileté výročí a bylo by to pro nás výjimečné. Je to náš cíl.

S kapelou slavíte dvacetileté výročí. Co vás udrželo tak dlouhou dobu pohromadě?

To je záhada, ale duch Limp Bizkit přetrval silných celých dvacet let. A ten duch nás drží pohromadě.

V průběhu vaší kariéry se objevovaly informace, že se chcete vydat na sólovou dráhu. Přemýšlel jste o tom někdy?

Tyhle řeči jsem nikdy neslyšel. Limp Bizkit jsem vystavěl od nuly, jsou pro mě důležití a nikdy se k nim neotočím zády. Pro mě je to něco posvátného. Vždy budou mou součástí bez ohledu na to, co budu dělat, ať už jde o režírování, hraní, nebo vedlejší projekty. Domov tvoří Limp Bizkit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám