Hlavní obsah

Do Ostravy míří Pendulum

Právo, (hon)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Členové legendární kapely Pendulum, která ve své době patřila k průkopníkům světového drum and bassu, budou hlavními hvězdami třetího ročníku festivalu Beats for Love.

Foto: ČTK

Benjamin Mount ze skupiny Pendulum

Článek

Největší středoevropský festival zaměřený na elektronickou taneční hudbu se bude konat od 2. do 5. července v Dolní oblasti Vítkovic.

Letos potrvá čtyři dny, nabídne jedenáct scén pro všechny žánry elektronické hudby a zdvojnásobí plochu na bezmála 100 tisíc metrů čtverečních.

Dalšími hvězdami budou Drumsound & Bassline Smith, kteří se proslavili remixy pro Daft Punk či Mobyho, DJ Tonka či anglické duo Scratch Perverts, které kombinují různorodé taneční styly.

„Zajímavostí je projekt společnosti Peps, který vznikl ve spolupráci s NASA. Ti náš festival zařadili mezi patnáct nejlepších akcí světa. Pomocí družice budou snímat návštěvníky, a vytvoří tak jedinečné fotografie,“ uvedl mluvčí Matyáš Ožana.

Reklama

Výběr článků

Načítám