Hlavní obsah

Nová DVD: Vlk z Wall Street, Velká šestka, Šípková Růženka a další

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leonardo DiCaprio hraje burzovního makléře v životopisném filmu Vlk z Wall Street. Na nosiči Blu-ray vychází Velká šestka, která dostala Oscara za nejlepší animovaný film roku 2014. V edici Disney klasické pohádky zase DVD Šípková Růženka, klasika z roku 1959. Ben Stiller se ujal režie i hlavní role ve filmu Walter Mitty a jeho tajný život.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 22. týden

Článek

Vlk z Wall Street

Nová DVD

Martin Scorsese natočil film podle skutečného příběhu newyorského burzovního makléře Jordana Belforta. Na začátku kariéry stál americký sen, na konci neukojitelná chamtivost. Po poctivých začátcích spojených s obchodováním bezvýznamných akcií se z Belforta stává Vlk z Wall Street, který se řídí tím, že peněz (a také moci, sexu a drog) není nikdy dost.

Vlk z Wall Street, USA 2013, životopisné drama, 172 min., režie: Martin Scorsese, hrají: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Kyle Chandler, Jon Bernthal, Matthew McConaughey, Jean Dujardin a další.

Velká šestka

Nová DVD

Velká šestka je emocemi nabité komediální dobrodružství o Baymaxovi, roztomilém robotu-kamarádovi a parťákovi geniálního konstruktéra robotů Hiro Hamady. Nečekaným katastrofálním sledem událostí se oba ocitnou uprostřed nebezpečné hry odehrávající se v ulicích San Fransokya.

Velká šestka (Blu-ray), USA 2014, animovaná akční komedie, 97 min., režie: Don Hall, Chris Williams, v českém znění: Ondřej Havel, Kamil Halbich, Ladislav Županič, Táňa Vilhelmová a další.

Šípková Růženka

Nová DVD

Nadčasová legenda začíná velkolepou oslavou narození princezny Růženky, což velmi rozezlí snad nejstrašnější čarodějnici všech dob - vílu Zlobu. Roky plynou a z princezny se stává překrásná mladá žena. Přestože se tři sudičky snaží princeznu ochraňovat, na šestnácté narozeniny se dívka poraní o zakletý kolovrátek...

Šípková Růženka, USA 1959, animovaná pohádka, 72 min., režie: Clyde Geronimi, v českém znění: Iveta Dufková, Jan Ježek, Jana Drbohlavová, Ludmila Molínová a další.

Walter Mitty a jeho tajný život

Nová DVD

Pro Waltera Mittyho, snílka, který ze své anonymní existence uniká do světa fantazie, nastává takový moment právě teď. Když hrozí, že on i jeho kolegyně přijdou o práci, Walter vezme věci do vlastních rukou a vydá se na cestu, která je ještě neuvěřitelnější, než se mu kdy zdálo.

Walter Mitty a jeho tajný život, USA 2013, dobrodružná komedie, režie: Ben Stiller, hrají: Ben Stiller, Kristen Wiigová, Adam Scott, Kathryn Hahnová a další.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám