Hlavní obsah

Tři sestry oslaví třicátiny v O2 areně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hospodský rock skupiny Tři sestry rozezní největší českou halu 22. prosince. Skupina tak v Praze oslaví třicet let od svého založení.

Foto: Bestsport

Tři sestry

Článek

“Naši fanoušci vědí, že se mají na co těšit. A ti, co nás neznají, měli by to zkusit. Advent se k takové trachtaci logicky nabízí, o svátcích pak budou mít čas se dát dohromady,” řekl kapelník ing. Magor.

Jak fandové dobře vědí, skupina Tři sestry vznikla v hospodě Na Staré Kovárně v pražském Braníku roku 1985. V roce 1990 se jim podařilo vydat první oficiální LP Na Kovárně, to je nářez, které svou brutální poetikou, humorem a syrovým zvukem vstoupilo do dějin.

„Před třiceti lety se nám mnozí vysmívali, či přímo - a to je horší - ohrnovali nos. A kde jsou dnes Tři sestry, a kde oni? Mnozí na hřbitově zakopáni, a zbytek? V marnosti brodí se životy, trýzněni službou 'na panskym', skrývanou touhou po jiných ženách či touhou po pohádkových večírcích a životě bez budíku... anebo jsou možná šťastni! Jako my, už třicet let,” uvedl k třicítce kapely Lou Fanánek Hagen.

Jako support si Tři sestry pozvaly spřízněný soubor zpívajícího právníka Doctor P.P. Pro prvních tisíc fanoušků jsou vstupenky k stání za speciální zvýhodněnou cenu 350 Kč. Předprodej  v síti Ticketportal bude zahájen ve  čtvrtek 23. 4. 2015 od 8:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám