Hlavní obsah

Bruce Willis překvapil. V divadle bude hrát spisovatele

Novinky, Stanislav Dvořák

Akční filmová hvězda Bruce Willis se pouští do divadla. Na Broadway chce vstoupit jako spisovatel Paul Sheldon z románu Stephena Kinga Misery, který inspiroval novou hru.

Článek

Spisovatel Paul Sheldon ve hře nabourá v autě a pak se stane zajatcem pološílené fanynky Annie. Tu si zahraje Elizabeth Marvelová. Už v roce 1990 byl příběh natočen režisérem Robem Reinerem, tehdy se ale Willis neuplatnil, hlavní role dostali James Caan a Kathy Batesová, která získala dokonce Oscara.

Scenárista filmu William Goldman připravil Misery i pro divadlo. Režie se ujme Will Frears, který už jednou uvedl stejnou látku v menším divadle. Zlé jazyky dodávají, že první pokus o divadelní adaptaci Kinga (šlo o román Carrie) byl pěkný propadák.

Foto: CinemArt

Bruce Willis s filmovým synem (Jai Courtney)

Bruce Willis jako vytížená hollywodská hvězda nebude hrát v každém představení, objeví se jen v několika, ale přesná data zatím nebyla oznámena. Je jasné, že zájem o ně bude větší a pravděpodobně stoupne i cena lístků.

Willis, který se stal celosvětovou ikonou hlavně po filmu Smrtonosná past a za pár dní (19. března) slaví šedesáté narozeniny, přesto natáčí jeden akční film za druhým. Momentálně připravuje filmy American Assassin, Captive a Labor of Love.

Slibně zní komedie Rock the Kasbah o kdysi slavném rockovém producentovi, který uvízne v Afghánistánu a objeví tam talentovanou holku, načež se rozhodne, že z ní udělá superstar.

Reklama

Výběr článků

Načítám