Hlavní obsah

Nová alba: Bob Dylan, Petr Muk i Enter Shikari

Právo, Jaroslav Špulák

Největší událostí tohoto týdne je nesporně nové album americké folkové ikony Boba Dylana. Nejsou na něm sice jeho vlastní skladby, ale je velice osobité. Vychází i kompilace připomínající nedožitých padesát let zpěváka Petra Muka.

Článek

Bob Dylan: Shadows In The Night

Foto: Sony Music

Nová alba

Nové album slavného amerického písničkáře Boba Dylana se jmenuje Shadows In The Night. Nabízí deset coververzí známých písní, mimo jiné od Franka Sinatry nebo Irvinga Berlina. Na desce je i skladba Full Moon And Empty Arms, kterou Dylan představil již loni v květnu. O produkci jeho šestatřicáté studiové desky se postaral Jack Frost.

Petr Muk: Platinum Collection

Foto: Warner Music

Nová alba

Zpěvák Petr Muk se narodil 4. února 1965 a zemřel 24. května 2010. K jeho nedožitým padesátinám vychází trojalbum, na kterém jsou písničky ze všech jeho období. Na prvním CD je vzpomínka na Mukovo působení v kapele Oceán, na druhém ve skupině Shalom a na třetím výběr z jeho sólové tvorby.

Enter Shikari: The Mindsweep

Foto: PIAS

Nová alba

Čtvrté studiové album u nás velice oblíbených Britů Enter Shikari přináší energický post hardcore spojený s elektronikou a punkovými vlivy. Kapela je nedávno představila na koncertě v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám