Hlavní obsah

Nová DVD: Moje ségra má prima bráchu, Barbie: Odvážná princezna, Můj přítel delfín 2 a další

Právo, Věra Míšková

Labyrint: Útěk je thriller na motivy stejnojmenné literární předlohy. Malým holčičkám udělá radost Barbie: Odvážná princezna. Starší český film názvem připomíná komedie Moje ségra má prima bráchu. Pokračování pravdivého příběhu Winter zdaleka nekončí, nese název Můj přítel delfín 2. Na Blu-Ray vychází v dokonalém provedení film Žízeň po životě z roku 1956 o životě Vincenta van Gogha.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 6. týden

Článek

Labyrint: Útěk

Nová DVD

Thomas se probouzí uprostřed mohutného a neustále se měnícího labyrintu obklopený skupinou chlapců, kteří si ze světa venku nic nepamatují. Na každém kroku je čekají nebezpečné překážky – obzvláště strážci, kteří se v noci toulají betonovými chodbami. Thomas a ostatní musejí bojovat s časem.

Labyrint: Útěk, USA 2014, akční sci-fi thriller, 109 min., režie: Wes Ball, hrají: Dylan O’Brien, Aml Ameen, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Dexter Darden a další.

Barbie: Odvážná princezna

Nová DVD

Barbie se představuje jako moderní princezna Kara, která žije docela všedním životem. Jednoho dne ji ale políbí kouzelný motýl a ona zjistí, že ji obdařil úžasnými nadpřirozenými schopnostmi. Proto se promění v tajnou bojovnici proti nepravostem a poletuje nad královstvím připravena pomáhat! Netrvá dlouho a její žárlivá sestřenice také uloví motýla…

Barbie: Odvážná princezna, USA 2015, animovaný, 71 min., režie: Zeke Norton

Moje ségra má prima bráchu

Nová DVD

Maggie a Milo jsou dvojčata, ale už několik let žijí odděleně. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu.

Moje ségra má prima bráchu, USA 2014, romantický, 110 min., režie: Craig Johnson, hrají: Kristen Wiigová, Luke Wilson, Bill Hader, Ty Burrell a další.

Můj přítel delfín 2

Nová DVD

Delfíní samička, která před lety dostala umělou ocasní ploutev, přijde o svoji náhradní matku. Je najednou sama, truchlí a nejeví o nikoho zájem, dokonce ani o svého nejlepšího kamaráda, chlapce Sawyera. A co hůř: hrozí, že ji převezou do jiného akvária. Dr. Clay Haskett a jeho tým pro ni hledají společnici. Když už se zdá, že milovanou Winter ztratí, objeví se naděje jménem Hope.

Můj přítel delfín 2., USA 2014, drama/ rodinný, 103 min. režie: Charles Martin Smith, hrají: Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr. a další.

Žízeň po životě (Blu-ray)

Nová DVD

Sytě oranžové slunečnice. Vlnící se žlutá tráva. Stromy obsypané bílými květy. „Obrazy ke mně přicházejí jako ve snu,“ tvrdil Vincent Van Gogh. Ve snu, který se až příliš často změnil v úpornou noční můru. Kirk Douglas vytvořil bouřlivý portrét umělce rozpolceného mezi radostnou inspirací svého génia a temnou beznadějí své trýzněné mysli. Van Gogh vášnivě maloval tak, jako jiní dýchají. Zapudil rodinu i přátele včetně malíře Paula Gauguina.

Žízeň po životě, USA 1956, životopisné drama, 122 min., režie: Vincente Minnelli, George Cukor, hrají: Kirk Douglas, Anthony Quinn, James Donald, Pamela Brownová, Everett Sloane a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám