Hlavní obsah

Nová DVD: (Ne)zadaní, Jak vycvičit draka 1+2, Zůstaň se mnou, Nejhledanější muž a Láska na kari

Právo, Věra Míšková

Nová komedie se Zacem Efronem v hlavní roli se jmenuje (Ne)zadaní. Na dvojdisku vycházejí obě pokračování animovaného filmu Jak vycvičit draka. Rozhodování mezi láskou ke klukovi a hudbě čeká hrdinku filmu Zůstaň se mnou. Philip Seymour Hoffman hrál jednu ze svých posledních rolí ve špionážním dramatu Nejhledanější muž. A Helen Mirrenová exceluje v kulinářské komedii Láska na kari.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 4. týden

Článek

(Ne)zadaní

Nová DVD

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Jejich původní plán najít si někoho jen na nezávazný postelový aerobik se ale zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib.

(Ne)zadaní, USA 2014, komedie, 94 min., režie: Tom Gormican, hrají: Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller, Imogen Pootsová, Mackenzie Davisová a další.

Jak vycvičit draka 1+2

Nová DVD

Ostrov Blp býval místem, kde Vikingové ve dne v noci bojovali s draky. Pak však mladý snílek Škyťák vycvičil draka Bezzubku, spřátelil se s ním a hlavně všem vysvětlil, že lidé a draci mohou žít v harmonii. Během dalších pěti let se z Blpu stal dračí ráj, kde se lidé a draci navzájem respektují a mají se rádi. Pak se ale nad jejich  vzájemným vztahem začnou stahovat mračna…

Jak vycvičit draka, USA 2010, animovaný, 94 minut, režie: Dean DeBlois.

Jak vycvičit draka 2 , USA 2014, animovaný, 105 minut, režie: Dean DeBlois.

Zůstaň se mnou

Nová DVD

Sedmnáctiletá Mia má úžasnou rodinu, milujícího kluka a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před rozhodnutím – bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky, nebo dá přednost své lásce? V jedno zimní ráno se však všechno změní – Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje, a před očima se jí odvíjí celý život…

Zůstaň se mnou, USA 2014, drama, 102 min., režie: R. J. Cutler, hrají: Chloë Grace Moretzová, Jamie Blackley, Mireille Enos, Liana Liberato a další.

Nejhledanější muž

Nová DVD

Když se v hamburské islámské komunitě objeví imigrant na pokraji smrti, napůl Čečenec, napůl Rus, který si nárokuje peníze, jež jeho otec získal víc než pochybným způsobem, začnou se o něj zajímat tajné služby Německa i USA. Čas se neúprosně krátí, ve hře je hodně. Podaří se zjistit mužovu skutečnou identitu? Je to utiskovaná oběť, nebo bezcitný terorista?

Nejhledanější muž, VB/ USA/ Německo 2014, thriller, 122 min., režie: Anton Corbijn, hrají: Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdamsová, Willem Dafoe, Nina Hossová, Robin Wrightová, Daniel Brühl a další.

Láska na kari

Nová DVD

Madame Mallory, majitelka vyhlášené restaurace se třpytem Michelinských hvězd, se nestačí divit, když se do jejího městečka přistěhuje indická rodina a otevře si restauraci hned naproti přes ulici. Schyluje se k souboji dvou odlišných kultur a zcela odlišné skladby koření. Dobré jídlo ale hory přenáší…

Láska na kari, USA 2014, komedie, 122 min., režie: Lasse Hallstrom, hrají: Helen Mirrenová, Manish Dayal, Om Puri a další.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám