Hlavní obsah

Novinka Android Asteroid vyjde i na vinylu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klubová senzace Android Asteroid připravila nové album Íkaros. O finální mastering se postaral v New Yorku Tom Coyne a skupina album pokřtí 18. prosince v pražském klubu Lucerna Music Bar.

Foto: Pavel Eichler

Android Asteroid: Íkaros

Článek

Partička kolem Tomáše Konůpky a Honzy Pospíšila opět hledala originální výraz v nemainstreamových vodách, inspiruje ji moravský folklór, jazz i západoafrické rytmy.

„Třetí deska Android Asteroid vznikala ve špičkovém Studiu Svárov pod vedením hudebního inženýra a kytaristy Android Asteroid Lukáše Martínka. Kromě Jana Pospíšila a Tomáše Konůpky na ní uslyšíte vokály kosmické Anny Marii Almeidy, baskytaristu Marka Minárika, klavíristu Viliama Béreše a legendárního kontrabasistu Josefa Feča. Design alba si vzal do parády špičkový grafik Pavel Fuksa,” sdělil Pavel Eichler.

Android Asteroid se rozhodli svou novou desku Íkaros vydat i na vinylu, což se jim povedlo díky fanouškům, kteří je podpořili na crowdfundingovém portále Hithit.cz, kde získali téměř 80 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám