Hlavní obsah

Nová DVD: Nevinné lži, Zakázané uvolnění i Vampire Academy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sérii České televize Nevinné lži, komedii Jana Hřebejka Zakázané uvolnění či americký film Vampire Academy najdete v novinkách na DVD.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 43. týden

Článek

Nevinné lži

I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností Salon Vrabel pod společným názvem Nevinné lži.

Zakázané uvolnění

Jan Hřebejk natočil podle scénáře Petra Kolečka suchou komedii Zakázané uvolnění o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas.

Život je ples

Seriál Život je ples vypráví příběhy hrdinů různých generací, kteří se potkávají ve skalickém domově seniorů jako jeho klienti nebo zaměstnanci. Právě sem nastupuje nová klientka Rozárka Malá (Daniela Kolářová). Její zeť ji sem přiváží, aby zde v pohodlí přečkala rekonstrukci bytu. Postupně se ale ukazuje, že jeho vztah k Rozárce není tak hezký, jak se zpočátku zdálo. Rozárka se seznamuje s personálem i ostatními obyvateli domova. S upjatou a konzervativní ředitelkou Pavlou Tůmovou (Vilma Cibulková) či mladým a progresivním manažerem Lukášem Řípou...

Vampire Academy

Rose Hathawayová je dhampýrka, napůl člověk a napůl vampýr. Dhampýři jsou zároveň strážci Morojů, což jsou klidní a smrtelní vampýři, kteří žijí diskrétně v našem světě. Posláním dhampýrů je chránit Moroje před krvežíznivými vampýry – Strigoji. Dhampýrka Rose se svojí kamarádkou, morojskou princeznou Lissou, prožívají různá dobrodružství. Zkoušejí sílu svého přátelství, trpí a ztrácejí milované lidi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám