Hlavní obsah

Nick Cave and The Bad Seeds vydají prvních čtrnáct alb na vinylech

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská skupina Nick Cave and The Bad Seeds vydá svých prvních čtrnáct studiových alb na vinylových deskách. Celý proces začne již 27. října a bude pokračovat i v průběhu příštího roku.

Foto: Právo - Jan Handrejch

Nick Cave při svém loňském listopadovém vystoupení v Praze

Článek

Poté, co Nick Cave and The Bad Seeds vydali loni v únoru i na vinylu svůj patnáctý studiový počin Push the Sky Away, rozhodli se pro vinylovou reedici všech předešlých nahrávek. Loňská nahrávka totiž patřila mezi nejprodávanější vinylové v tom roce.

Vinylová emise předešlých alb začne kolekcemi From Her To Eternity (1984), The Firstborn Is Dead (1985) a Your Funeral ... My Trial (1986).

Následně se 17. listopadu na řadu dostanou nahrávky Nocturama (2003), Abattoir Blues/The Lyre Of Orpheus (2004) a Dig, Lazarus, Dig!!! (2008). Album Kicking Against The Pricks (1986) vyjde 24. listopadu, přičemž reedice dalších počinů jsou plánovány na rok 2015. Konkrétní data nicméně zatím nebyla zveřejněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám