Hlavní obsah

Ben Affleck a Matt Damon chystají sci-fi

Novinky, Stanislav Dvořák

Populární američtí herci Ben Affleck a Matt Damon chystají sci-fi seriál Incorporated ve své vlastní produkční firmě Pearl Street Films, informoval americký server The Hollywood Reporter.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Ben Affleck s cenou BAFTA

Článek

Incorporated má být futuristický spionážní thriller o člověku, který vyhlásí válku systému všemocných nadnárodních korporací. Bratři David a Alex Pastorovi píšou scénář pilotního dílu. Affleck, který už nechce být jen hercem, bude seriál produkovat společně s Damonem a s Tedem Humphreym.

V poslední době prožívá Affleck pracovně nejšťastnější období kariéry – jeho novinka, thriller Zmizelá, boduje snad ve všech zemích světa. V Česku je nejnavštěvovanějším filmem už dva týdny. Má za sebou také řadu dalších úspěchů – oscarový film Argo, krimi Město nebo slušnou komedii Až ta moc tě nežere. Filmoví fajnšmekři asi nejvíce vzpomínají na období brutálního humoru ve filmech Kevina Smithe jako Dogma, Hledám Amy nebo Clerks 2: Muži za pultem.

Foto: Cinemart

Matt Damon a George Clooney jako Památkáři budou na Berlinale.

Minulý rok Fox připravoval pilot k seriálu The Middle Man, které měl Affleck režírovat, ale byl odložen, protože dostal nabídku na roli v předpokládaném komerčním trháku Batman v. Superman. Připravuje se rovněž film Live by Night, který si Affleck sám napsal a chce jej i režírovat.

Matt Damon dostal v poslední době role v úspěšném snímku Liberace! Stevena Soderbergha, ale také v průměrných projektech, ať už to byli Památkáři, nebo hloupá sci-fi pohádka Elysium.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám