Hlavní obsah

Zac Efron se střetne s DeNirem v komedii od Boratova kamaráda

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Robert DeNiro a teenagerská hvězdička Zac Efron se mají střetnout v komediální road movie Dirty Grandpa (Děda prasák). Zatím si spolu nezahráli a slibně zní i jméno režiséra Dana Mazera, což je spolupracovník kultovního Borata alias Sachy Barona Cohena.

Foto: Bioscop

Robert DeNiro (z filmu Mafiánovi)

Článek

Projekt je zatím v úplných začátcích, takže moc podrobností ještě nezvěřejnili. Efron by měl hrát DeNirova vnuka. Svého dědu, který je bývalý generál a hlavně pěkně zvrhlý prasák, poveze na dovolenou. Ten se mu cestou bude snažit rozmluvit svatbu s ženou, která je podle něj zcela špatnou volbou.

Foto: Universal Pictures

Zac Efron

Režisér Dan Mazer zatím není slavný, ale má za sebou úctyhodný seznam úspěchů, jako spoluscenárista pracoval s Cohenem na Da Ali G Show, Boratovi, Brunovi i Diktátorovi, takže nudná rodinná komedie se od něj čekat nedá. Scénář původně ležel ve studiích Universal, ale nikam to nevedlo, až ho nakonec převzali lidé z QED.

O dvě generace mladší herec Zac Efron se protloukal různými seriály jako Firefly a Kriminálka Miami a mezi dětmi a teenagery ho proslavil disneyovský Muzikál ze střední. Objevuje se v průměrných komediích jako Znovu 17 nebo Sousedi, na serióznější roli ve velkém filmu zatím stále jen čeká.

Reklama

Výběr článků

Načítám