Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Tři bratři s přehledem vedou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prvenství si v žebříčku návštěvnosti českých kin stále udržují Tři bratři, svěrákovská pohádka s písničkami. Za poslední víkend nasbírali přes padesát tisíc diváků.

Foto: Bioscop

Zdeněk Svěrák v pohádce Tři bratři

Článek

Vítězná pohádka Tři bratři pochází z pera Zdeňka Svěráka, režii měl jeho syn Jan. V hudebním rodinném příběhu hrají Vojtěch Dyk, Tomáš Klus, Zdeněk Piškula, Miroslav Táborský, Bolek Polívka, Zdeněk Svěrák, Oldřich Kaiser, Ivana Chýlková, Jiří Lábus, Zuzana Norisová či Sabina Rojková.

V německé komedii Fakjů pane učiteli, která je druhá, zjistí kriminálník Zeki, že mu někdo postavil školní tělocvičnu nad místem, kde má zakopané kradené peníze. Začne se vydávat za učitele na gymnáziu a v noci se snaží dostat k lupu. Přes den pak používá poněkud šílené pedagogické metody na teenagery a navíc se do něj zamiluje upjatá učitelka Lisi Schnabelstedtová.

Foto: Paramount Pictures

Želvy ninja

Třetí je americký akční film Želvy Ninja. Vychází z komiksu a televizního seriálu. Zmutované želvy se jmény italských renesančních umělců v něm bojují proti Trhačovi, jehož pozice vládce podsvětí byla neotřesitelná, dokud se v městské kanalizaci vinou nepodařeného genetického experimentu neobjevili právě čtyři bojovníci v krunýřích a s mimořádnými schopnostmi.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Tři bratři50 887
2.-Fakjů pane učiteli22 512
3.2.Želvy Ninja19 607
4.3.Sex Tape11 635
5.-Lets Dance All In10 081
6.5.Strážci galaxie7 882
7.8.Jak vycvičit draka 27 054
8.6.Lucy6 079
9.4.Expendables: Postradatelní 36 101
10.9.Letadla 2: Hasiči a záchranáři5 093

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám