Hlavní obsah

Anna K. nahrála píseň i klip s Reef a čeká ji zámecká zahrada

Právo, (jaš)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Anna K. natočila písničku Hold A Little Place se dvěma členy britské rockové skupiny Reef. Nazpívala ji v angličtině a vznikl k ní i videoklip. V pátek ji čeká koncert v zahradě zámku Chyše.

Anna K: Hold A Little Place

 
Článek

Impulzem ke vzniku skladby bylo zpěvaččino osudové setkání se členy kapely Reef, kteří s akustickým projektem StringerBessant hostovali na jejích akustických koncertech. Během společného pobytu v Praze se společně na den zavřeli do studia a nahráli skladbu, k níž hudbu složil Tomáš Vartecký a anglický text napsal Brad Stratton.

O zpěv se Anna K. podělila s Garym Stringerem a s baskytarou a foukací harmonikou se přidal Jack Bessant. Produkce se ujal americký hudebník žijící v Praze, SteveWalsh, který Anně K. aranžoval písničky pro její akustické turné.

Ke skladbě pak vznikl videoklip, který je sestřihem z natáčení v pražském studiu Faust a z volného dne, který Anna K. strávila s britskými muzikanty v Praze. Autorem klipu je Martin Linhart.

Anna K. odehraje v pátek 29. srpna svůj poslední celovečerní akustický koncert v prostředí zámecké zahrady na zámku Chyše.

Reklama

Výběr článků

Načítám