Hlavní obsah

Dětská show Disney na ledě dorazí na Vánoce

Novinky, Stanislav Dvořák

Dvacátého a jednadvacátého prosince se v pražské Tipsport Aréně koná show Disney On Ice: Magical Ice Festival, krasobruslařské představení s populárními postavičkami z animáků.

Foto: Pragokoncert

Disney on Ice

Článek

Série scének ze světa klasických Disneyho postaviček se prolíná s příběhy princezen Ariely, Lociky a Belly. Přibyly sestry Anna a Elsa z Ledového království, novějšího filmu od Disneyho, který je považován za jejich nejúspěšnější animovaný snímek vůbec.

Nechybí Myšák Mickey ani Kačer Donald, děti si užijí dobrodružnou cestu do severských hor spolu s veselým sněhulákem Olafem, nebojácným horalem a Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem, kteří pomáhají sestrám na cestě v příběhu plném akce.

Foto: Pragokoncert

Kačer z lední show Disney On Ice

”Po dobu 30 let existence Disney On Ice Feld Entertainment čekal na tak skvělý film, jakým je Ledové království,” řekla producentka Nicole Feld. “Tou nejvíce vzrušující součástí premiérového uvedení postav Anny a Elsy na ledové kluziště je skutečnost, že mají velice silné a inspirativní poslání skvěle rezonující mezi diváky, a tím je hledání pravého smyslu lásky.“

Foto: Pragokoncert

Představení Disney on Ice

“Sloučením momentů z klasických Disneyho příběhů do nejnovější filmové senzace jménem Ledové království a jejich kombinací s hudebními či komediálními elementy jsme objevili unikátní epickou cestu napříč jednotlivými příběhy,” uvedla producentka Juliette Feldová.

Vstupenky jsou v předprodeji na www.pragokoncert.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám