Hlavní obsah

Aerosmith přerušili turné, bubeník Kramer musí na operaci srdce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Server TMZ oznámil, že slavní američtí rockeři Aerosmith ruší nejbližší koncerty, protože bubeník Joey Kramer má vážné problémy se srdcem.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Steven Tyler

Článek

Člen produkčního týmu aktuálního amerického turné serveru sdělil, že čtyřiašedesátiletý muzikant měl už dříve problémy se srdcem a nyní musí na okamžitou operaci.

Středeční koncert v americkém Concordu byl zrušen. Další koncerty budou podle TMZ zrušeny také, ale skupina oficiálně stále neoznámila, co bude se zbytkem turné. Pokud Kramerovi skutečně operují srdce, nebude schopna hrát v původním složení ještě dlouho. V České republice Aerosmith v nejbližší době hrát nemají.

Skupina existuje už od roku 1970 a první album, nazvané prostě Aerosmith, vydala v roce 1973. Má za sebou spoustu hitů jako Dream On, Mama Kin, Cryin, Crazy či Walk this Way a prodala přes 150 miliónů nosičů. Je také proslulá svými hádkami. Někdy kvůli nim i roky nevystupují a excentrický frontman Steven Tyler má za sebou řadu drogových a alkoholových eskapád. Své kolegy také rozzlobil tím, že se rozhodl stát porotcem televizní soutěže American Idol a nikomu ze skupiny o tom neřekl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám