Hlavní obsah

Wanastowi Vjecy zpívaly na Točníku

Právo, (ČTK)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Wanastowi Vjecy rozezpívala v sobotu večer davy lidí pod hradem Točník, kde se představila v programu úvodní zastávky festivalu Hrady CZ.

Foto: PRÁVO – Petr Hloušek

Kapela Wanastowi Vjecy

Článek

Skupina v čele s Robertem Kodymem, který před týdnem hrál v sestavě Lucie na jejím koncertu na festivalu Rock for People, zahrála většinu svých hitů.

Písně jako Sbírka zvadlejch růží nebo Bedna od whisky odzpívaly s kapelou tisíce lidí pod pódiem. Nakonec se posluchači dočkali přídavku v podobě skladby Tak mi to teda nandey.

Koncerty festivalu Hrady CZ se v létě konají vždy v pátek a sobotu až do 30. srpna. Nejbližší zastávkou bude 18. a 19. července Švihov. Následovat budou hrady Kunětická hora, Rožmberk nad Vltavou, Veveří, Hradec nad Moravicí, Bezděz a Bouzov.

Po pátečním večeru, který nabídl koncerty skupin Sto zvířat, Portless, Horkýže slíže, se v sobotu představili Abraxas, Tomáš Klus, Divokej Bill, Xindl X, Buty a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám