Hlavní obsah

Vizovické Trnkobraní s Kryštofem, Klusem, Monkey Business a Cimrmanem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Vizovické Trnkobraní se letos koná od 22. do 23. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích a vystoupí na něm desítky českých a slovenských interpretů především z oblasti mainstreamového popu a rocku.

Foto: Ondřej Pojmon, Právo

Kryštof

Článek

Za velké lákadlo považují pořadatelé pop-rockovou kapelu Kryštof s Richardem Krajčem, dále vystoupí třeba Tomáš Klus, Tři sestry, Mandrage, Inekafe, Desmod, Aneta Langerová, Mig 21, Monkey Business, Visací zámek, Wohnout, Mňága a Žďorp, Adam Mišík, Lenny, Airfare, Eddie Stoilow, Michal Hrůza, Koblížci či Relaps. Tradičně nesmí chybět domácí skupiny Fleret a Kosovci.

Pokud vás unaví decibely, můžete zajít na Járu Cimrmana (hra Posel světla) v podání ochotnického divadla DNO, na projekci hudebních komedií, jako je například Ro(c)k podvraťáků, nebo na stand-up komiky Miloše Knora a Lukáše Pavláska. Připraven je dětský koutek a klání v pojídání švestkových knedlíků.

Festivalový program v areálu likérky se odehraje v pátek a sobotu, v neděli pak na něj plynule naváže folklorní program v ulicích města Vizovice.

„Vizovické Trnkobraní je nejlepší švestkový festival na světě s dlouholetou tradicí. Jeho publikum si proto zaslouží jen to nejlepší z domácí hudební scény,“ řekl Michal Šesták z agentury Nedomysleno, která festival produkuje. „Věřím, že se letošní již čtyřicátý sedmý ročník oslavy švestek a slivovice vydaří a povede se třeba i posunout rekord v počtu snězených švestkových knedlíků.“

Foto: Petr Horník, Právo

Zpěvák, kytarista a herec Adam Mišík

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream do 21. srpna za zvýhodněnou cenu: jednodenní vstupenka na pátek stojí 330 korun, na sobotu 380 korun, permanentka na oba dny 610 korun. Na místě bude vstupné stát 380 korun na pátek, 450 korun na sobotu, permanentka pak 730 korun. Více na www.trnkobrani.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám