Hlavní obsah

Zase Emma. Woody Allen si oblíbil novou herečku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už druhý film s Emmou Stoneovou má v plánu americký režisér Woody Allen. Jejím hereckým protějškem bude tentokrát Joaquin Phoenix.

Foto: Warner

Svůdná Emma Stoneová.

Článek

Film zatím nemá název. Woody Allen si ho sám píše a pravděpodobně bude i režírovat a spoluprodukovat, jak má ve zvyku. S natáčením by se mělo začít  v červenci, detaily o příběhu se drží v tajnosti.

S Joaquinem Phoenixem bude režisér spolupracovat poprvé. V posledních letech točil hodně se Scarlett Johanssonovou a úspěch měly také Jasmíniny slzy s Cate Blanchettovou, která letos dostala Oscara.

Jiná novinka režiséra Woodyho Allena Magic in the Moonlight se odehrává ve Francii dvacátých let a do českých kin vstoupí už 7. srpna. Nejedná se zdaleka o první podobné retro ve Woodyho filmografii. Allen miluje „jazzový věk” a zabýval se jím mimo jiné ve filmech Sladký ničema, Zlaté časy rádia nebo Půlnoc v Paříži. V romantické komedii hrají Colin Firth, Marcia Gay Hardenová, Hamish Linklater, Simon McBurney a opět Emma Stoneová.

Herečka momentálně zažívá komerční úspěchy v popcornových spektáklech typu Amazing Spider-Man 2, ale za to si uznání seriózní kritiky pravděpodobně nevyslouží. Naopak točit s Woodym Allenem je čest, kterou v Hollywoodu neodmítne nikdo.

Reklama

Výběr článků

Načítám