Hlavní obsah

Coldplay už představili všechny skladby z novinky

Právo, Jaroslav Špulák

Britská kapela Coldplay odehrála nedávno v Los Angeles koncert, na kterém představila všechny skladby ze svého chystaného alba Ghost Stories.

Foto: Foto PRÁVO – Jan Handrejch

Zpěvák Chris Martin vede svou kapelu k vydání dalšího alba.

Článek

Vystoupení se konalo v Sony Pictures Studios a zúčastnilo se ho na osm set fanoušků a pozvaných hostů.

Coldplay nejprve zahráli starší skladby Paradise a Clocks a následovalo všech devět písní z novinky. Na závěr vystoupení, jehož záznam vyjde na DVD, zazněly písně Viva La Vida, Fix You a znovu Paradise. Album Ghost Stories vyjde 16. května.

K radostné události pro fanoušky kapely došlo v době, kdy ji kalí jiná, méně veselá. Americká herečka Gwyneth Paltrowová a zpěvák Coldplay Chris Martin, tedy její manžel, se rozešli.

Dvojice, která uzavřela sňatek v roce 2003, o tom informovala prostřednictvím hereččina portálu Goop.com.

„Naše srdce jsou plná smutku, protože jsme se rozhodli rozejít. Více než rok zkoušíme, spolu i odděleně, jak by to s námi mohlo být. Shodli jsme se, že i když se milujeme, nebudeme spolu. Jsme a vždy budeme rodina, ve spoustě věcí jsme si bližší, než jsme si kdy byli. Především jsme rodiče dvou úžasných dětí a žádáme, abyste v těchto složitých chvílích respektovali naše soukromí,“ uvedl k tomu pár.

Paltrowová a Martin se podle amerického týdeníku Us Weekly v minulých dnech nacházeli na Bahamách, kam odcestovali s devítiletou Apple a sedmiletým Mosesem. Důvodem má být snaha o zachování soukromí.

Reklama

Výběr článků

Načítám