Hlavní obsah

Na podzim se vrátí Kylie Minogue

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská popová zpěvačka Kylie Minogue vystoupí 21. října v pražské O2 areně. Přiveze i studiové album Kiss Me Once, které právě vyšlo.

Foto: Live Nation

Kylie Minogue

Článek

Album Kiss Me Once je v obchodech a první singl Into the Blue už o víkendu figuroval v hitparádách.

„Koncertní turné bude zahájeno ve Velké Británii a bude zahrnovat 31 vystoupení v 15 zemích - včetně 12 koncertů ve Velké Británii a Irsku. Koncerty Kylie jsou proslulé a ani její Kiss Me Once Tour nebude výjimkou. Kylie na něm kromě novinek představí i to nejlepší ze své již dvě dekády trvající kariéry,” informoval Petr Novák z agentury Live Nation.

Foto: Warner Music

Kylie Minogue nahrála zaměnitelné diskotékové album.

Dvanácté studiové album Kiss Me Once navazuje na Aphrodite z roku 2010. Produkovala ho sama Kylie a Sia Furler, více známá jen jako Sia, australská zpěvačka a skladatelka, která složila i titulní skladbu alba. Na albu se podílel i Pharrell Williams, který napsal a produkoval skladbu I Was Gonna Cancel, Ariel Rechtshaid spolupracoval na skladbě If Only, MNEK na Feels So Good a Greg Kurstin na bonusové skladbě Sleeping With The Enemy.

Foto: kylie.com

Kylie Minogue na obalu desky

Vstupenky budou v prodeji ve sběrnách Sazka od 20. března v 9:00 v cenách 990 - 1690 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám