Hlavní obsah

Nová DVD: U Konce světa, Gravitace, Tom Sawyer, Dobrodružství Hucka Finna a další

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna noc, pět kumpánů a dvanáct barů, to je akční sci-fi komedie U Konce světa. Děti potěší nový příběh ze série Labutí princezna: Příběh královské rodiny. Sandra Bullocková a George Clooney jsou sami ve vesmíru ve filmu Gravitace. Podle románů Marka Twaina byly natočeny snímky Tom Sawyer a Dobrodržství Hucka Finna.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 7. týden

Článek

U Konce světa

Nová DVD

Gary King a Andy Knightley plánovali tah, který se měl stát legendou - opilecké putování s cílem v hospodě U Konce světa, kam se dostanou jen ti nejsilnější. Života si toho večera užívají plnými doušky, cítí se jako páni světa, ale budou se cítit i na jeho záchranu?

U konce světa, USA 2013, akční sci-fi/ komedie, 105 min., režie: Edgar Wright, hrají: Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Rosamund Pike, Eddie Marsan a další.

Labutí princezna: Příběh královské rodiny

Nová DVD

Jen chvíli poté, co královská rodina adoptovala dívku jménem Alise, někdo jejich nového potomka unesl hluboko do lesů. Princezna Odetta, Derek a jejich lesní přátelé, žabák Jean-Bob a želva Čipera, musí spojit své síly, aby Alise osvobodili a přivedli zpátky do zámku.

Labutí princezna: Příběh královské rodiny, USA 2013, animovaný, 80 min., režie: Richard Rich.

Gravitace

Nová DVD

Špičková lékařka a inženýrka Dr. Ryan Stoneová se vydává na svoji první vesmírnou misi, společnost jí dělá zkušený astronaut Matt Kowalski. Během zdánlivě rutinního výstupu do mezihvězdného prostoru dojde ke katastrofě. Raketoplán je zničen, Stoneová s Kowalskim se ocitají úplně sami, připoutáni jen jeden k druhému, a míří do temných hlubin vesmíru.

Gravitace, USA, Velká Británie 2013, sci-fi/ drama, 87 min., režie: Alfonso Cuarón, hrají: Sandra Bullocková, George Clooney, Eric Michels, Basher Savage.

Tom Sawyer

Nová DVD

Tom je rošťák, který svými nezbednostmi trápí tetu Polly, u které žije společně se svým nevlastním bratrem Sidem. Polly si vytkla za cíl z něj vychovat spořádaného a váženého člověka. Tom má kamaráda Hucka Finna, sirotka, který nade vše miluje dobrodružství. Jednoho dne se z jejich chlapeckých výprav do neznáma stane opravdové drama.

Tom Sawyer, Německo 2011, dobrodružný, 105 min., režie: Hermine Huntgeburthová, hrají: Louis Hofmann, Leon Seidel, Heike Makatsch a další.

Dobrodružství Hucka Finna

Nová DVD

Hucka Finna vychovává vdova Douglasová se slečnou Watsonovou. Huck spořádaně dochází do školy a kostela. Jedinou radostí jsou pro něj chvíle s nejlepším kamarádem Tomem. Když se ve městě objeví Huckův chamtivý otec, alkoholik, který si činí nárok na Huckovo jmění, je jasné, že idyla malého města končí.

Dobrodružství Hucka Finna, Německo 2012, dobrodružný, 102 min., režie: Hermine Huntgeburthová, hrají: Leon Seidel, Louis Hofmann, Jacky Ido, August Diehl a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám