Hlavní obsah

Elán v Praze, Brně a Ostravě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen ve třech městech se zastaví turné slovenské skupiny Elán. Ve velkých halách na podzim 2014 odehraje výpravné koncerty nazvané The Best Of Vol. 2.

Foto: Petr Horník, Právo

Skupina Elán

Článek

„Máme tolik hitů, že není možné je přehrát na jednom vystoupení. Proto vyrážíme znovu na turné. Pokud naši posluchači navštíví i druhou část, bude jejich koncertní zážitek kompletní,“ tvrdí sebevědomě Elán.

Vstupenky na tři halové show, které se budou konat v Brně (17. 10. Kajot Arena), Praze (22. 10. Tipsport Arena) a Ostravě (24. 10. ČEZ Arena), jsou k dostání v síti Ticketportal a Ticketpro, v první vlně za 499 korun.

„Přestože budou halové koncerty vycházet z konceptu loňského velmi úspěšného turné Elánu Best Of, uvidí lidé zcela novou show. Měníme design pódia, celý vizuál i dramaturgii. Stejně jako minulý rok však ponecháváme možnost fanouškům hlasovat o písně, které budou chtít zahrát. To se setkalo s velkým ohlasem a my to nechceme měnit. Jak bude možné hlasovat, se posluchači včas dozvědí,“ dodala Nina Fialová z pořádající agentury Art-Ist Agency.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám