Hlavní obsah

Filmové premiéry: Klauni, Konzultant, Show!, Život Adéle, Pozdravy ze spermobanky a Parchanti spí dobře

Právo, Věra Míšková

Boris Hybner je duchovním otcem filmu Klauni s Oldřichem Kaiserem a Jiřím Lábusem v hlavních rolích. Legendární režisér Ridley Scott (Vetřelec, Gladiátor) natočil podle knihy Cormaca McCarthyho drama Konzultant. Portrét podnikatelského snu i pohled do zákulisí showbyznysu, to je dokument Show! Co se může stát, když muž daruje svou životodárnou dávku, se dozvíte v komedii Pozdravy ze spermabanky. Vítězný film letošních Cannes se jmenuje Život Adele. Pod názvem Parchanti spí dobře se skrývá temný thriller z noční Paříže.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 48. týden

Článek

Klauni

Trailer k filmu Klauni Video: Falcon

Před třiceti lety tvořili Oskar, Max a Viktor klaunskou skupinu Busters. Pak se však jejich cesty rozešly a nyní se Oskar po třiceti letech vrací do Prahy, aby uzavřel svoji uměleckou kariéru. Setkání s bývalými přáteli vede k nevyhnutelné vzájemné konfrontaci.

Klauni, ČR/Slovensko/ Lucembursko/Finsko, 120 min., režie: Viktor Tauš, hrají: Oldřich Kaiser, Jiří Lábus, Didider Flamand, kati Outinenová a další.

Konzultant

Trailer k filmu Konzultant Video: CinemArt

Vysoce postavený advokát se přimotá k pochybnému obchodu s drogovým kartelem. Brzy ale zjistí, že dohoda mu nepřináší jen vidinu pohádkových zisků, ale zároveň ho přivádí do víru nebezpečných událostí. I když má několik šancí hrozící katastrofě čelit, jeho arogance a touha po rychle vydělaných penězích mu nedovolují tyto možnosti využít.

Konzultant, USA 2013, 118 min., režie: Ridley Scott, hrají: Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Cameron Diazová, Penelope Cruzová a další.

Show!

Trailer k filmu Show!Video: AČFK

Dívčí ka­pela 5Angels došla za pět let pod vedením otce jedné z nich až k bra­nám popové slávy. A to především díky umanutosti muže, který ztratil pojem o tom, kde končí role manažera a začíná ta rodičovská.

ČR 2013, dokument, 68 min. režie: Bohdan Bláhovec, účinkují: Michal Mertl, 5Angels, Michal David, Karel Gott, Filip Renč a další.

Život Adèle

Trailer k filmu Život Adele Video: Film Europe

Život Adèle, Francie 2013, 179 min., režie: Abdellatif Kechiche, hrají: Léa Seydouxová, Adèle Exarchopoulosová, Jeremie Laheurte, Mona Walravensová a další.

Pozdravy ze spermabanky

Trailer k filmu Pozdravy ze spermabanky Video: Bontonfilm

David je naprostý pohodář. Jeho klídek skončí, když mu delegace ze spermabanky, kam před dvaceti lety daroval svou životodárnou dávku, přinese zajímavý pozdrav: odborníci přes spermie udělali chybu a on je teď biologickým otcem 533 dětí. A všichni jeho potomci požadují odtajnění tátovy identity.

Pozdravy ze spermabanky, USA 2013, komedie, 103 min., režie: Ken Scott, hrají: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders a další.

Parchanti spí dobře

Trailer k filmu Parchanti spí dobře Video: artcam

V temném thrilleru z noční Paříže se námořní kapitán Marco Silvestri vrací na souš, aby pomohl své sestře Sandře, jejíž manžel spáchal za tajemných okolností sebevraždu. Rodinný podnik se potápí a dcera Justin má psychické problémy. Zdá se, že za vším stojí bohatý a mocný obchodník Edouard Laporte. Marco se proto přistěhuje do domu, kde žije Laportova krásná milenka, a osnuje pomstu proti mocnému nepříteli. Ale všechno je možná jinak...

Parchanti spí dobře, Francie 2013, thriller, 100 min., režie: Claire Denisová, hrají: Vincent Lindon, Chiara Mastroianniová, Julie Bataillerová, Michel Subor a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám