Hlavní obsah

Kytarista Steve Hackett v Lucerně zahraje i Genesis

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský kytarista Steve Hackett, který byl v sedmdesátých letech členem Genesis, vystoupí 6. května 2014 v pražské Lucerně.

Foto: Live Nation

Steve Hackett

Článek

Hackett kdysi začínal s Peterem Gabrielem a Philem Collinsem v Genesis, většinu kariéry ale hraje sólo. V rámci prodlouženého turné poprvé přijede i do Česka.

”Přiveze svoje nejznámější skladby i výběr klasických kousků od Genesis. Steve Hackett na tomto turné vychází z oceněného projektu Genesis Revisited, kterým vzdal hold slavné kapele, ve které během sedmdesátých let působil,” uvedla agentura Live Nation.

Steve Hackett řekl: „Vzhledem k úspěchu koncertního programu Genesis Revisited v roce 2014 rozšíříme koncept i seznam evropských měst. Tento rok odehrajeme celý koncertní program Genesis obsahující oblíbené skladby jako The Musical Box, Dancing with the Moonlit Knight a Supper’s Ready a přidáme i další klasické hity Genesis, které si diváci přejí a zaslouží slyšet.”

Kapela přijede ve složení klávesista Roger King (Gary Moore, Snoop Dog, Jamelia), bubeník Gary O’Toole (Kylie Minogue, Chrissie Hynde), Rob Townsend (Eddie Henderson, Bill Bruford, Django Bates) na saxofon, flétnu a perkuse, Lee Pomeroy (Take That, Rick Wakeman) na basu a Nad Sylvan jako vokalista. Vstupenky se budou prodávat v síti Ticketpro v cenách 790–1450 korun od 27. listopadu v 9.00 hod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám