Hlavní obsah

Skupina Charlie Straight končí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadějná mladá kapela Charlie Straight si dává blíže neurčenou pauzu, sdělil manažer Pavel Černý. Pauza na „neurčito” kvůli rozdílným názorům muzikantů znamená pravděpodobně definitivní konec.

Foto: Adam Holý

Charlie Straight

Článek

„Milí fanoušci Charlie Straight, děkujeme za neuvěřitelných sedm společných let. Na rozloučenou pro Vás máme novou písničku a klip,“ uvedla kapela na Facebooku.

Albert Černý, Jan Cienciala, Michal Šupák a Pavel Pilch spolu hrají od roku 2006, kdy se dali dohromady v třinecké hudebce. A zdá se, že se dostavila muzikantská „ponorka“.

„Za těch sedm let jsme spolu zažili neuvěřitelné věci, které nás formovaly. Lidi se ale mění, takže je přirozené, že se každý z nás posunul jinam a naše vize o tom, kam by měla kapela směřovat, se rozešly. Takže v poslední době bylo stále těžší se domluvit na zásadních věcech,“ vysvětlil baskytarista Cienciala.

Zpěvák Černý dodal, že ve chvíli, kdy bylo jasné, že atmosféra ve skupině není ideální, bylo zbytečné pokračovat stejnou cestou. „Podle mě by měl člověk dělat věci v životě na sto procent a nebát se změny,“ uvedl.

Budu psát vlastní písničky, slíbil zpěvák

Nové složení skupiny Charlie Straight je prý vyloučené. „Hudba Charlie Straight je vyjádřením osobnosti každého z nás, hrát pod stejným jménem v jiném složení by jednoduše nebylo férové,“ dodal Šupák, který má chuť dělat filmovou hudbu a počítá s účastí na projektech jako Equals (Yemi Ad) nebo Emil a Jakub.

„Budu psát písničky, zpívat a žít hudbou naplno, s bubeníkem Pavlem Pilchem už pracujeme na něčem novém,“ slíbil Albert Černý.

Reklama

Výběr článků

Načítám