Hlavní obsah

Kultovní Ron Burgundy vydává memoáry

Novinky, Stanislav Dvořák

Mužný knírač ze sedmdesátých let Ron Burgundy neboli alter ego herce Willa Ferrella a postava ze slavné filmové komedie je tak populární, že brzy vydá i memoáry. Druhý díl komedie zamíří do kin už letos v prosinci.

Článek

Kniha se bude jmenovat Let Me Off At The Top: My Classy Life and Other Musings. V tiskovém prohlášení autor uvedl: „Řeknu vám tolik - když jsem si to poprvé přečetl, brečel jsem jak malé děcko, to mi věřte.“

Bláznivá komedie Zprávař: Příběh Rona Burgundyho o neuvěřitelně nabubřelém a trapném televizním moderátorovi, který se snaží balit novou kolegyni, v roce 2004 zaznamenala velký úspěch. O pokračování se hovořilo skoro devět let. Nyní už je jisté, že v prosinci se dočkáme dalšího dílu od režiséra Adama McKaye, v hlavní roli se vrátí Will Ferrell a nebude chybět Christina Applegateová, Steve Carell nebo Paul Rudd. Scénář napsal sém Ferrell.

V tiskové zprávě ke knize, která vyjde v listopadu, uvedl vydavatel Random House, že nabídne pohled do skutečného života muže, kterého mnozí považují za největšího žijícího moderátora zpráv. Budou tam vtipy o ženách, jeho psovi Baxterovi a legendárním zpravodajském týmu a spousta rad do života. Jak uvedl server BBC, první komedie vydělala přes devadesát miliónů dolarů a „buranská postava Brurgundyho se stala kultem“.

Reklama

Výběr článků

Načítám