Hlavní obsah

Gibson a Banderas se přidají ke Stallonovi v Expendables 3

Novinky, Stanislav Dvořák

Nejen Harrison Ford, ale také Mel Gibson a Antonio Banderas jednají podle serveru The Hollywood Reporter o účinkování ve filmu Expendables 3 (Postradatelní 3).

Foto: Bontonfilm

Mel Gibson není v akčních rolích nováčkem (film Moje letní prázdniny).

Článek

U Gibsona už je role prakticky jistá, Banderas ještě vyjednává, uvedl americký server. Stallone už před časem na Twitteru naznačil, že by se spolupráci s Gibsonem nebo Banderasem nebránil.

Mel Gibson současně připravuje pokračování akční sci-fi Mad Max: Fury Road s režisérem Georgem Millerem, kde si zahrají i Tom Hardy, Nicholas Hoult, Charlize Theronová a Zoë Kravitzová.

Foto: Michaela Říhová, Právo

„Nesním o tom, co nemůžu mít, protože si chci uchovat duševní zdraví.“

Poté, co ze série Expendables odešel Bruce Willis (a Stallone to okomentoval tím, že je líný a chamtivý), přišel nově také Harrison Ford. Podle serveru chtěl Willis čtyři milióny dolarů za čtyři natáčecí dny v Bulharsku, ale produkce nabídla jen tři. Všichni zúčastnění včetně Stallona jeho požadavek odmítají a Stallone si to zjevně bral i osobně.

Třetí díl americké akční komedie bude mít premiéru 15. srpna 2014. Stallone zase bude hrát  Barneyho Rosse, vůdce party drsňáků na sebevražedné misi. Objeví se také Jackie Chan a Nicolas Cage. Režii má Patrick Hughes, scénář napsali Sylvester Stallone a Richard Wenk. V minulém díle hráli Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews a Willis. Snímek celosvětově vydělal asi 300 miliónů dolarů.

Reklama

Související články

Expendables 2 vyměknou, film bude přístupný

Expendables (Postradatelní) byl akční snímek nepřístupný dětem, který se v roce 2010 stal kasovním trhákem s hrubou tržbou cca 274 miliónů dolarů. Producenti...

Výběr článků

Načítám