Hlavní obsah

Nová alba: Selena Gomez, Mayer Hawthorne či Phil Anselmo

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdninová nadílka je sice skromná, ale v podobě desek Phila Anselma nebo Mayera Hawthornea v ní přece jenom zajímavé kousky najdeme.

Článek

Selena Gomez: Stars Dance

Foto: Universal Music

Nová alba

První opravdu sólové album americké zpěvačky a herečky Seleny Gomez. Předcházející počiny nahrávala ve spojení s kapelou The Scene, toto taneční ale postavila pouze na svém jméně a dovednostech. Podařilo se jí vystavět pouze nepříliš nápaditou, spíše průměrnou nahrávku, ve které žádná písnička nepřevyšuje jiné, pohříchu nenápadité a bez potřebného jiskření.

Mayer Hawthorne: Where Does This Door Go

Foto: Universal Music

Nová alba

Where Does This Door Go je třetí album amerického soulového zpěváka a první v jeho diskografii, které si kompletně sám vyprodukoval. Neznamená to, že by to nahrávce nějak zvlášť prospělo. Hawthorne je sice talentovaný zpěvák, ale materiál, který měl při nahrávání k dispozici, mu velkou šanci na posun v jeho kariéře nedává.

Philip H. Anselmo & The Illegals: Walk Through Exits Only

Foto: Mystic

Nová alba

Phil Anselmo je ikona metalu. Vokalista Pantery, Down nebo Superjoint Ritual nahrál sólové album a obklopil se kapelou tvořenou ze svých přátel. Stylově zůstává tam, odkud ho dobře známe. Agresivní hardcore-metal v jeho podání nestojí o melodie, nýbrž o atmosféru. Ve svém ranku je Anselmo nicméně opravdu dobrý.

The Boxer Rebellion: Promises

Foto: Sony Music

Nová alba

Promises je čtvrté album britské skupiny The Bexer Rebellion. Nahrávka patří k těm, na kterých vše dokonale sedí, muzika je promyšlená, dobře zaranžovaná a ve výsledku přináší takzvaný art rock, tedy styl, který klade na posluchače vyšší nároky než styly známé z rádií. Je to velmi dobrá deska, pokud si na ni ale uděláte čas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám