Hlavní obsah

Seriál Futurama byl zrušen, cena Emmy nepomohla

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Animovaný sci-fi sitkom Futurama byl definitivně zrušen. Televize Comedy Central bude v Americe vysílat poslední epizodu v září. Před dvěma lety získal prestižní cenu Emmy.

Článek

Futurama měla problémy už v roce 2003, kdy ji poprvé odepsala společnost Fox po odvysílání čtyř sezón. Pak se ale zase začala vysílat. Comedy Central obnovila seriál odehrávající se ve vesmíru ve 31. století poté, co opakování starých dílů začalo k obrazovkám lákat neobvyklý počet fandů.

Duchovní otec seriálu Matt Groening, který stvořil i mnohem legendárnější sitkom Simpsonovi, řekl magazínu Entertainment Weekly, že by stejně rád pokračoval a má ještě v zásobě mnoho příběhů.

"Když to nepůjde, tohle je skvělý způsob, jak odejít... ty poslední epizody jsou nejlepší, jaké jsme kdy udělali," dodal Groening.

V posledních dílech propůjčili své hlasy animovaným postavičkám třeba bývalý basketbalista Larry Bird, herečka Sarah Silvermanová a George Takei ze Star Treku.

Producent David X. Cohen uvedl, že už poslední dobou měl pocit, že natáčí jen bonusové díly navíc, takže není z ukončení seriálu nijak smutný.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám