Hlavní obsah

Prima chystá talk show s Bolkem Polívkou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Své programové novinky na jaro představila ve středu na tiskové konferenci v Praze skupina Prima. Chystá hlavně vlastní seriály a talk show s Bolkem Polívkou.

Foto: Prima

Bolek Polívka

Článek

„Kam se podíváme, tam se nám dařilo, měli jsme nejlepší rok co do sledovanosti vůbec,“ pochlubil se na úvod nový generální ředitel televize Marek Konrád. „Naše skupina neustále roste, meziroční růst skupiny je 9 procent.“

Bolek Polívka bude mít od 2. března na Primě vlastní talk show Polívka na víně, která poběží v sobotu večer. „Režisér a herec jsou jako dva břehy, čím jsou si blíže, tím je proud bystřejší,“ řekl o spolupráci s režisérem Zdeňkem Zelenkou Polívka.

Foto: Prima

Lenka Vlasáková v Cestách domů

Nová řada seriálu Cesty domů začíná od 4. února. Novými tvářemi seriálu budou Lenka Vlasáková a Filip Blažek. Režisér Jiří Adamec uvedl, že to určitě nebude komedie, ale silné lidské příběhy.

Na obrazovky se vrací také pořad Nikdo není dokonalý s Jiřím Krampolem.

Vrací se i Farmář

Třetí řadou pokračuje reality show Farmář hledá ženu, kterou moderuje Laďka Něrgešová.

„Je tam jedna novinka, budu hledat muže pro jednu farmářku, zbytek nechám na televizi Prima,“ řekla moderátorka.

Foto: Prima

Účastníci show Farmář hledá ženu

VIP Prostřeno nabídne další kuchařské souboje českých „celebrit“. Martin Dejdar a Tomáš Měcháček přicházejí s novinkou Vylomeniny. O pořadu prý ale nesmějí nic prozradit. V pondělí v noci stále běží Partička a v pátek Show Jana Krause.

Prima chce také více investovat do koprodukce filmů. První je komedie o vztazích Martin a Venuše. V hlavních rolích uvidíme Kristýnu Bokovou a Marka Taclíka.

Na Primě Cool začne 14. února show Pekelná výzva, kde zjistíte, co všechno jsou ochotni účastníci za peníze udělat, a Prima Love uvede třeba Božské dorty od Markéty, pořad o pečení.

Nový kanál Prima Zoom začne vysílat v pátek ve 20.00. Soustředí se na dokumenty o válkách, přírodě, vesmíru atd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám