Hlavní obsah

Mladí rockeři mohou soutěžit o 10 000 dolarů a turné po celém světě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž Hard Rock Rising nabízí mladým rockerům šanci jet na turné po celém světě, nakoupit si vybavení za 10 000 dolarů a natočit desku a klip.

Článek

“Hard Rock miluje objevování talentů, a proto jim poskytuje mezinárodní scénu, na které se mohou předvést,“ uvedl John Kirkpatrick, ředitel pro hudbu a muzikanty firmy Hard Rock International. „Soutěže Hard Rock Rising se účastnilo více než 12 000 skupin. Fanoušci na celém světě jen v roce 2012 udělili téměř milión hlasů. Doufáme, že úspěch tohoto programu dopomůže katapultovat novou hudební skupinu k úspěchu a představí její hudbu příznivcům Hard Rock na celém světě.“

Chcete si koupit špičkové kytary? Chcete koncertovat v Sydney, Londýně, Chicagu nebo Honolulu? Pak se registrujte od pondělí 7. ledna 2013 do pondělí 21. ledna 2013 na facebookové stránce Hard Rock Cafe Praha.

Skupiny, které se umístí na druhém a třetím místě, také získají hudební výbavu v hodnotě 10 000 dolarů.

Jeden do celosvětového kola

“Máme obrovskou radost, že se i pražské Hard Rock Cafe může účastnit takto prestižní soutěže, která nadějným kapelám otevírá dveře do mezinárodního hudebního světa. Jsem přesvědčena, že se i v Čechách rodí hvězdy světového formátu a tato soutěž jim umožní kratší cestu ke slávě. Minulý rok se pražský vítěz probojoval do semifinále globálního kola soutěže, čímž dokázal, že i malá země může vyniknout v tvrdé konkurenci,“ říká Lenka Fejglová, obchodní a marketingová manažerka pražského Hard Rock Cafe.

O postupu jednotlivých interpretů budou rozhodovat fanoušci tím, že si jejich nahrávku stáhnou (zdarma). Dvanáct nejlepších vystoupí v Hard Rock Cafe a vítěz postupuje do celosvětového kola. Tam porota vybere definitivního vítěze.

Reklama

Výběr článků

Načítám