Hlavní obsah

Olympic o zrušeném koncertě: Organizátor nedodržel smlouvu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Olympic vydala tiskové prohlášení, v němž se vyjadřuje ke zrušení svého koncertu v Nitře, jenž se měl uskutečnit v přeloženém termínu 18. října.

Foto: Profimedia.cz

Olympic: Milan Broum, Petr Janda, Jiří Valenta, v pozadí Milan Peroutka.

Článek

„Ke zrušení koncertu skupiny Olympic v Nitře došlo vinou slovenského organizátora, který nedodržel podmínky dané ve smlouvě. Koncert se měl konat původně 10. 10. a byl ze strany organizátora přesunut na termín 18. 10. Ani tento termín však nebyl dodržen a byl na poslední chvíli zrušen pořadatelem,“ stojí v prohlášení, které redakci zaslala Gabriela Šimonová, PR manažerka kapely.

„Olympic vystoupil na koncertech v Bratislavě, Michalovcích a Liptovském Mikuláši. Koncerty byly velmi úspěšné, a pro velký zájem fanoušků se ještě uskuteční vystoupení v Popradu. Je nám líto, že zrovna v Nitře se koncert nekonal, ale chyba není na straně skupiny Olympic,“ konstatuje dále kapela v prohlášení.

Zpěvák a kytarista Petr Janda k celé věci řekl: „Bohužel to není poprvé, co se nám taková věc přihodila. Turné na Slovensku z roku 2009 nám dodnes nebylo zaplaceno, a tak jsme nyní obezřetnější. Na Nitru jsme se opravdu hodně těšili, měli jsme už danou i hodinu odjezdu. Koncert byl ale odvolán ráno v den vystoupení."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám