Hlavní obsah

Funky G-Point Hunters se připomenou v klubu Mecca

Novinky, Stanislav Dvořák

G-Point Hunters, projekt z okruhu nejslavnějšího českého funkera Romana Holého, svými koncerty docela šetří. V sobotu večer se vynoří v pražském klubu Mecca v rámci série Mecca Goldies.

Foto: G-Point hunters-Promo foto

Roman Holý a G–Point Hunters

Článek

Pod značkou G–Point Hunters uvidíte zakladatele mnoha kapel a praotce českého funku Romana Holého, zpěváka z kapely Monkey Business Matěje Rupperta a neméně talentovanou zpěvačku Terezu Černochovou.

Support bude této all-star sestavě dělat DJ PIF a jeho Jackin Funky House set. Na své si ale přijdou i příznivci aktuální taneční scény, o které se na druhé stage postarají rezidentní Mecca DJs.

Roman Holý spoluzaložil od roku 1989 skupiny jako J.A.R., Monkey Business, G-Point Hunters, Neruda nebo kdysi známý projekt Sexy Dancers. Rodák z pošumavské Sušice je považován za nejvlivnějšího domácího skladatele a producenta funkové hudby, má však zálibu i v klasickém rocku. Angažuje se také ve filmové hudbě (například Eliška má ráda divočinu, Zatracení, Doblba!, Experti).

Mimo Mecca Goldies je do konce roku v klubu připravena řada dalších pravidelných akcí, jako nová klubová noc M3 se všemi Mecca DJs a speciálními hosty, velké produkce Trancefusion Club Edition nebo Decadance, doplněné o pravidelné party.

Reklama

Výběr článků

Načítám