Hlavní obsah

Seriál Ententýky bude bavit ve stylu Sexu ve městě

Právo, zaj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká televize představila nový rodinný a zábavný seriál, který na popud producenta Pavla Anděla napsala scenáristka Lucie Konečná a v němž se všechno točí kolem dětí. Příběhy o ženách i mužích, kteří jsou na rodičovské dovolené nebo se na ni chystají, začne vysílat už ve středu 5. září.

Foto: ČTK

Jitka Schneiderová

Článek

„Jak už říkáme od samého začátku, kdy začal seriál vznikat – děti v něm nehrají roztomilou kulisu, jsou to středobody života všech dospělých, tak jako je to ve skutečnosti. Jakmile máte dítě, vše se tomu musí přizpůsobit,“ vysvětluje producent Pavel Anděl, který zná z vlastní zkušenosti, jaké to je, být otcem na rodičovské.

„Člověk brzy zjistí, že se ocitl v jakémsi ghettu. Kamarádky z pískoviště, to je svět sám pro sebe,“ dodává scenáristka Lucie Konečná.

Komentáře novinářky Ute

Seriál bude bavit ve stylu oblíbeného Sexu ve městě – život svůj a téměř dvou desítek seriálových postav v něm komentuje novinářka Ute, žijící se svým synem u skorotchána, zatímco otec jejího dítěte odešel k jiné ženě.

Patří k nim především její sestra Nikol, bývalá modelka provdaná za zbohatlíka Majka, nebo Barbora přezdívaná „Biožena“, která opustila zajištěného manžela a žije v paneláku s muzikantem Frantou. Fotografka Johana se sama stará o dva puberťáky a dává přednost mladším milencům a bývalá kuchařka Arnoštka, závislá na internetových diskusích, se zdráhá odstěhovat s manželem z bezpečného hnízda u rodičů.

V hlavních rolích diváci uvidí Jitku Schneiderovou, Lucii Zedníčkovou, Kateřinu Hrachovcovou, Zuzanu Kajnarovou, Martina Písaříka a Kristýnu Leichtovou, dále Petra Čtvrtníčka, Miroslava Táborského, Filipa Blažka nebo Martina Krause.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám