Hlavní obsah

Nová DVD: Nejrychlejší, Svobodní se závazky, Vendera, Nahlas a naplno

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cenami ověnčený režisér Mark Neale uvádí film Nejrychlejší, velkolepý a adrenalinem nabitý celovečerní dokument, který vás zavede do zákulisí světa MotoGP. O tom, co s dvěma kamarády udělá dítě, vypráví romantická komedie Svobodní se závazky. Akční drama s Nicolasem Cagem má všeříkající název Vendeta a příběh o lásce, hudbě a naději je Nahlas a naplno.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD

Článek

Nejrychlejší

Nová DVD

Strhující dokument s komentářem Ewana McGregora přináší vzrušení, nečekané zvraty, odhodlání i odvahu, kterou si tento sport od svých hvězd žádá. Film prostřednictvím výjimečných zákulisních návštěv, neobvyklých úhlů pohledů a rozhovorů nabízí skutečný filmový zážitek, který mapuje vzrušující výhry, zdrcující prohry, nebezpečné karamboly i velkolepé návraty včetně toho, kdy se Valentino Rossi objevil na závodní dráze jen 41 dní po nehodě, při níž si vážně poranil nohu.

Nejrychlejší, 2011, dokumentární / sportovní, 111 min, režie: Mark Neale, ve filmu se objeví Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Ben Spies, Dani Pedrosa, Marco Simoncelli, Casey Stoner a mnozí další.

Svobodní se závazky

Nová DVD

Jason a Julie jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli…

Svobodní se závazky, 2011, komedie, 107 min., režie: Jennifer Westfeldtová, hrají: Adam Scott, Jennifer Westfeldtová, Jon Hamm, Kristen Wiigová, Maya Rudolphová, Chris O'Dowd a další.

Vendeta

Nová DVD

Oblíbený středoškolský učitel Will Gerard si užívá spokojeného rodinného života se svou krásnou ženou – hudebnicí Laurou. Bohužel jen do chvíle, než jedna hrůzostrašná noční událost obrátí jejich svět vzhůru nohama. Po násilném přepadení Laura končí s těžkým traumatem v nemocnici. V zápětí Willa osloví neznámý muž, který mu nabídne, že se útočníkovi okamžitě pomstí, čímž pár ušetří emočně vyčerpávajícího procesu. Silně rozrušený Will návrh přijímá. Brzy však zjišťuje, že odplata nebude jen tak.

Vendeta, USA, 2011, drama/akční/thriller, 101 min., režie: Roger Donaldson, hrají: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce, Harold Perrineau, Jennifer Carpenter, Wayne Pére, Rey Hernandez, Cullen Moss, Xander Berkeley, IronE Singleton, Joe Chrest, Alex Van

Nahlas a naplno

Nová DVD

V příběhu o hudbě, naději a lásce uvidíte na Oscara nominované Queen Latifah a Dolly Parton. Na jejich malé městečko v Georgii přišly těžké časy a tak obyvatelé spoléhají na místní chrámový sbor, který pozvedne kuráž všech svým vítězstvím v národní soutěži Nahlas a naplno. Bohužel celé vystoupení ohrožuje spor mezi dvěma hlavními představitelkami, Vi Rose by ráda udržela tradiční formu, zatímco ohnivá G.G. to chce rozjet ve velkém stylu.

Nahlas a naplno USA, 2012, komedie/hudební, 113 min., režie: Todd Graff, hrají: Queen Latifah, Dolly Parton, Keke Palmer, Jeremy Michael Jordan, Steve Warren, Courtney B. Vance, Kris Kristofferson, Jesse L. Martin

Reklama

Výběr článků

Načítám