Hlavní obsah

Nová DVD: Miláček, Navždy spolu, Mezi vlky, Hněv Titánů a Žena v černém

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miláček je novou adaptací knihy světoznámého romanopisce Guye de Maupassanta. Film Navždy spolu vznikl na motivy skutečných událostí a přináší příběh lásky, jež byla silnější než zapomnění. Mezi vlky je dobrodružné drama z Aljašky. Hněv Titánů je pokračováním Souboje Titánů a Žena v černém hororové drama o jedné tajemné dámě.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 31. týden

Článek

Miláček

Nová DVD

Nabízí příběh Georgese Duroye, který se na konci 19. století ocitá v Paříži a z podkrovních bytů prolezlých štěnicemi si postupně nalézá cestu až do těch nejokázalejších salonů. Díky svému důvtipu a šarmu dává sbohem chudobě a míří vstříc bohatství. Objetí prostitutek mění za vášnivé schůzky se zámožnými krasavicemi a užívá si světa, ve kterém se politici přetahují o vliv s médii, světa, který je posedlý slávou a kde sex znamená moc.

Miláček, Velká Británie / Francie / Itálie, 2012, drama, 98 min, režie: Declan Donnellan, Nick Ormerod. hrají: Robert Pattinson, Uma Thurman, Holliday Grainger, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci, Natalia Tena, Colm Meaney, Philip Glenister

Navždy spolu

Nová DVD

Leo je po automobilové nehodě, v důsledku které jeho žena Paige upadla do hlubokého kómatu, psychicky úplně na dně. Jednoho dne se Paige jako zázrakem probouzí – vzpomínky na posledních pět let jí ale nenávratně zmizely z paměti. Leo má náhle po svém boku člověka, pro kterého je cizincem. Paige brzy podléhá vlivu svých panovačných rodičů a navazuje kontakt se svým bývalým snoubencem. Zoufalý Leo ale odmítá na společné krásné chvíle zapomenout. Dokáže znovu probudit její lásku, nebo Paige ztratí navždy?

Navždy spolu, USA / Brazílie / Francie / Austrálie, 2012, drama/romantický, 100 min, režie: Michael Sucsy, hrají: Channing Tatum, Rachel McAdams, Sam Neill, Jessica Langeová, Scott Speedman a další.

Mezi vlky

Nová DVD

Ve filmu Mezi vlky vede Liam Neeson skupinu drsných ropných vrtařů, která se po letecké nehodě ocitá uprostřed nelítostné aljašské divočiny. Trosečníci se budou muset vypořádat se smrtelnými zraněními, krutým mrazem a navíc s nebezpečnou smečkou agresivních vlků odhodlaných k lovu. S přibývajícím vysílením se ale mužům čas na přežití neúprosně krátí.

Mezi vlky, USA 2012, akční / dobrodružný / drama, 110 min., režie: Joe Carnahan, hrají: Liam Neeson, Frank Grillo, Dermot Mulroney, Dallas Roberts, Joe Anderson, Nonso Anozie, James Badge a další.

Hněv Titánů

Nová DVD

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi.

Hněv Titánů, USA, 2012, 96 min., akční/dobrodružný/antasy, režie: Jonathan Liebesman, hrají: Sam Worthington, Liam Neeson, Édgar Ramírez, Danny Huston, Toby Kebbell, Rosamund Pike, Ralph Fiennes, Bill Nighy, Matt Milne, Lily James, Sinéad Cusack

Žena v černém

Nová DVD

Kariéra čerstvě ovdovělého právníka Arthura Kippse je kvůli jeho zármutku a péči o malého syna v nebezpečí. Jednoho dne je poslán do velmi odlehlé vesnice, aby zde vyřídil pozůstalost nedávno zesnulé osamělé ženy.

Hned po příjezdu se ukazuje, že místní obyvatelé ukrývají tajemství. I přesto, že se všichni snaží zabránit odhalení čehokoli z jejich tragické historie, Kipps zjišťuje, že v domě, který patřil jeho klientce, žije duch ženy v černém šatu. Tato tajemná dáma je pevně odhodlaná získat zpět někoho nebo snad něco, co kdysi ztratila. Její mstě nikdo neunikne…

Žena v černém, Kanada, Švédsko, Velká Británie, 2012, horor/thriller/drama, 95 min., režie: James Watkins , hrají: Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds, Janet McTeer, Liz White, Roger Allam, Shaun Dooley, David Burke

Reklama

Výběr článků

Načítám