Hlavní obsah

Woody se vrací do New Yorku a obsadí Blanchettovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cate Blanchettová, Peter Sarsgaard nebo Michael Emerson budou hvězdami připravovaného filmu Woodyho Allena. Projekt zatím nemá oficiální titul.

Foto: Profimedia.cz

Cate Blanchettová

Článek

Snímek se má točit v létě v San Francisku a v Allenově rodném New Yorku, představuje tak návrat domů po letech, kdy režisér putoval po různých evropských městech jako Londýn, Řím a Madrid.

Produkce nového bezejmenného filmu se ujali režisérovi dlouhodobí spolupracovníci Letty Aronsonová a Stephen Tenenbaum.

O zápletce není moc známo. Ví se, že z dalších herců by se mohli objevit komici Louis C.K. a Andrew Dice Clay nebo Alec Baldwin, který hraje v mistrově posledním filmu To Rome With Love (Do Říma s láskou).

Ten bude u nás uveden 19. července. Jedná se o povídkovou komedii a hrají v ní Jesse Eisenberg, Ellen Pageová, Penélope Cruzová a Italové Roberto Benigni či Ornella Mutiová. Malou roli si střihnul i samotný Allen.

Allen prožívá po sedmdesátce nečekaně úspěšné "evropské období". Podle serveru The Hollywood Reporter bude jeho předminulý film Půlnoc v Paříži komerčně nejúspěšnějším za celou kariéru. Allenovy snímky zaměřené na klubové diváky mají většinou malé rozpočty, a i když bývají docela úspěšné, jejich tržby se s hollywoodskými blockbustery nedají srovnávat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám