Hlavní obsah

TV Nova mění nedělní i pondělní program

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Nova natolik věří českým hokejistům, že budou hrát nedělní finále MS v ledním hokeji a natolik se bojí o diváckou sledovanost své zásadní show Hlas Česko Slovenska, že raději preventivně mění nedělní hlavní večerní program a v návaznosti na něj i pondělní večerní vysílání.

Foto: archív TV Nova

Hlas Česko Slovenska, který se měl původně vysílat v neděli, se posouvá na pondělí večer.

Článek

V neděli večer uvede místo soutěžní pěvecké show Hlas Česko Slovenska americký romanticko-dobrodružný film z roku 1995 První rytíř se Seanem Connerym a Richardem Gerem v hlavních rolích. Král Connery a rytíř Gere se v něm střetnou v největší bitvě svého života o lásku k Julii Ormondové, kterou oba milují.

Hlas Česko Slovenska, který se měl původně vysílat v neděli, se posouvá na pondělí večer, takže vypadne oblíbená Kriminálka Anděl, pondělní díl se přesouvá na příští pondělí 28. května. Rozhodnutí k Hlasu Česko Slovenska zůstává, nebudou Noční Televizní noviny a seriál Námořní vyšetřovací služba se rovněž posouvá na další termín.

Reklama

Výběr článků

Načítám