Hlavní obsah

Foo Fighters přijedou se silnou novinkou do O2 Arény

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká rocková skupina Foo Fighters přijede 15. srpna do pražské O2 Arény. Držitelé několika cen Grammy tu zahrají skladby nejen z kritiky opěvované novinky Wasting Light.

Foto: Danny Moloshok , Reuters

Foo Fighters

Článek

Deska Wasting Light, ke které se váže aktuální turné, vyšla právě před rokem. Přinesla až nečekané množství energie, velký počet slušných kytarových riffů a pěkně zběsilá sóla. Bicí udávají albu vražedné tempo, nezbylo tu místo na žádnou zbytečnou vatu. Bývalí členové Nirvany a producent alba Nevermind Butch Vig tak dokázali vzkřísit rockovou legendu.

Skupina debutovala roku 1995 skladbami, které vznikaly převážně ještě v době, kdy byl kapelník Dave Grohl členem Nirvany. Pak prošli personálními změnami a vydali The Colour And The Shape, dosud svou nejprodávanější desku. Následovala další alba jako There Is Nothing Left To Lose, One By One a In Your Honor.

Vstupenky se budou prodávat ve sběrnách Sazky od 2. května. Rezervace na www.sazkaticket.cz. Ceny se pohybují od 1190 - 1790 Kč a pro členy fan clubu a klubu Live Nation funguje přednostní předprodej od 30. dubna 10:00 do 1. května 19:00.

Reklama

Výběr článků

Načítám