Hlavní obsah

Adele nahrávala úspěšnou skladbu Rolling In The Deep pořádně naštvaná

Právo, Šárka Hellerová a Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský deník The Independent přinesl ukázku z chystané biografie zpěvačky Adele. Podle listu v ní píše o tom, že v době, kdy na konci roku 2010 nahrávala své později veleúspěšné album „21“, byla „schopná vraždit“.

Foto: Profimedia.cz

Adele napsala knihu a nadále má potíže s hlasem.

Článek

„Nebývám naštvaná, ale byla jsem schopná vraždit. Začala jsem plakat a řekla jsem, že napíšu smutnou píseň. Jenže producent Paul Epworth mi na to řekl, že v žádném případě, že chce divokou melodii, ať jsem prý mrcha,“ citoval deník z knihy a dodal, že zmíněná okolnost se týká písničky Rolling In The Deep, která se později stala celosvětovým hitem.

Adele své poslední album „21“ vydala loni v lednu. Získala za ně Grammy v kategorii Album roku a také cenu Brit Awards za nejlepší britské album roku. Celosvětově se ho zatím prodalo více než osmnáct miliónů kusů.

Podle ostrovních médií nebude Adele v letošním roce s největší pravděpodobností vůbec koncertovat. Mohou za to prý hlasivky, které si nechala loni v Americe operovat. Podle jejího managementu jsou stále v tak špatném stavu, že bude třeba ponechat je v klidu ještě několik měsíců. Nutit Adele koncertovat by prý bylo mimořádně riskantní.

Podle listu Daily Star by Adele letos mohla na několika samostatných koncertech přece jenom vystoupit. Koncertní turné ale ze zdravotních důvodů nepřipadá v úvahu.

Připomeňme, že po operaci hlasivek, kterou si odbyla v listopadu loňského roku, zpívala pouze na předávání cen Grammy v únoru v Los Angeles.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám