Hlavní obsah

Nová DVD: Kocour v botách, Twilight sága: Rozbřesk - 1.část, Moje krásná učitelka a Skleněné peklo

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký frajer ze Shreka je tady: Kocour v botách alias Antonio Banderas má svůj vlastní film o tom, jak k botám a slávě příšel. Knižní i filmový fenomén Twilight sága přináší předposlední díl s podtitulem Rozbřesk 1. část, která vychází ve speciální dvoudiskové edici s mnoha bonusy. Tom Hanks se představuje nejen jako herec, ale i jako režisér komedie Moje krásná učitelka o muži, který si jednoho dne uvědomí, že bez vzdělání to s jeho kariérou nevypadá dobře.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 12. týden

Článek

Kocour v botách

Nová DVD

Ve Shrekovi tenhle neobyčejný mluvka okouzlil… Teď má vlastní film o tom, jak ke své slávě a botám přišel! Milovník, rváč a vyděděnec Kocour v botách riskuje svých devět životů, když se spolu s Čiči Tlapičkou a Valdou Cvaldou vydává vstříc rozhodujícímu střetu s nechvalně známou dvojicí Jackem a Jill. Příběh proslulého, mýty opředeného kocoura začíná!

Kocour v botách USA, 2011, animovaný/ komedie, 87 min., režie: Chris Miller, hrají: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton, Guillermo del Toro, Tom McGrath, Chris Miller

Twilight Saga: Rozbřesk - 1. část

Nová DVD

Bella Swan a Edward Cullen se hned po svatbě vydávají na líbánky do Ria de Janeira, kde se, stranou všeho a všech, mohou naplno oddat své lásce. Jejich štěstí, ale netrvá dlouho. Bella je zmítaná prudkou vášní k upírovi Edwardovi, ale zároveň upřímnou náklonností k vlkodlakovi Jacobu Blackovi, brzy zjišťuje, že čeká dítě. Těhotenství s upírem pro ni však znamená fatální hrozbu. Čeká ji tedy bouřlivý rok plný lásky, pokušení i ztrát. Musí se s konečnou platností rozhodnout, zda vstoupí do temného, ale lákavého světa nesmrtelných, nebo zda bude žít lidským životem.

Twilight sága: Rozbřesk - 1. Část, USA 2011, 112 min., režie: Bill Condon, hrají: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Anna Kendrick, Dakota Fanning a další.

Moje krásná učitelka

Nová DVD

Tom Hanks jako režisér i herec představuje Larryho - milého muže středních let, který vinou ekonomické krize i svého věku přichází o práci. Vzápětí zjišťuje, že bez vzdělání nové slušné zaměstnání nezíská. Rozhodne se proto pro návrat do školních lavic.

Tom Hanks jako režisér i herec představuje Larryho - milého muže středních let, který vinou ekonomické krize i svého věku přichází o práci. Vzápětí zjišťuje, že bez vzdělání nové slušné zaměstnání nezíská. Rozhodne se proto pro návrat do školních lavic. Tam se zapíše mimo jiné do kurzu komunikace, který vede osobitá a okouzlující žena. O co více je profesionálkou ve svých hodinách, o to více tápe ve svém osobním životě. Co se stane, když se tito dva potkají ve chvíli, kdy si oba myslí, že se jejich život ocitl ve slepé uličce?

Moje krásná učitelka USA, 2011, komedie, 98 min., režie: Tom Hanks, hrají: Tom Hanks, Julia Roberts, Rami Malek, Jon Seda, Taraji P. Henson, Bryan Cranston, a další

Skleněné peklo

Nová DVD

Nejvyšší budova na světě je do nebe sahající důkaz vynalézavosti a inovace. Může to být ale také nejvyšší světová zápalka. A právě tou se stane ve filmu, který dostal osm nominací a z nich pak tři Oscary.

Během večere při slavnostním otevírání nejvyšší budovy světa vypukne požár, který uvězní lidi ve vyšších podlažích a zažehne zároveň příběhy hrdinství a porážek, jímž dominují hasič a architekt, kteří jsou společně s ostatními chyceni v ocelovo-skleněném pekle.

Skleněné peklo, USA, 1974, 159 min., režie: John Guillermin, Irwin Allen, hrají: Steve McQueen, Paul Newman, William Holden, Faye Dunaway, Fred Astaire, Susan Blakely, Richard Chamberlain a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám