Hlavní obsah

Teenagerská hvězdička Bieber protestuje proti hře, která si z něj utahuje

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladý kanadský zpěvák Justin Bieber neprokázal moc smyslu pro humor, když zaútočil na autory počítačové hry Joustin Beaver (Joustin Bobr), kterou si lidé stahují do mobilních telefonů.

Foto: joustinbeaver.com

Justin Bieber nechce vypadat jako bobr.

Článek

Justin Bieber hrozí žalobou autorům hry. Jeho právníci už poslali firmě RC3 dopis, v němž žádají ukončení prodeje hry. Ta zpěváka podle nich paroduje proti jeho vůli. Postavička v ní vypadá trochu jako bobr, ale je jasné, o koho se jedná. Hráč s "bobrem" pluje po řece a sbírá různé bonusy.

Autoři však odmítli hru stáhnout. Trvají na tom, že ji budou prodávat dál, protože právo na parodii je chráněno prvním dodatkem americké ústavy.

Kolem Biebera je vůbec dost veselo. Na Facebooku loni vznikla skupina Zabijte Justina Biebera, která vyhrožovala, že bude na koncertě v jihoamerickém Peru zavražděn. Fanoušci to brali vážně a varovali, aby do Peru nejezdil, ale k ničemu nedošlo. Evidentně šlo o recesisty, kteří si rádi utahují z komerční pop music.

Začátkem února Justin potvrdil, že pracuje s raperem Lil Waynem na nové písni. Ta se zřejmě objeví na připravované desce, jež má několik producentů včetně Timbalanda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám