Hlavní obsah

Prague City Festival s Blink-182, New Order i Amonem Tobinem

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Událostí nadcházející festivalové sezóny bude zřejmě druhý ročník Prague City Festivalu. Pořadatelé jej pro letošek rozprostřeli do dvou dnů (loni byl pouze jednodenní) a k americké skupině Blink-182, která loni svou přislíbenou účast odmítla s tím, že na festival dorazí letos, přibyla nově další zajímavá jména.

Foto: Profimedia.cz

Blink-182

Článek

Na pražské Výstaviště dorazí ve dnech 29. a 30. června také britští New Order, synthipopová hvězda osmdesátých let, dále velští Lostprophets, britští Hadouken!, kapely Black Stone Cherry, Street Drum Corps, Seňor Coconut, Dubioza Kolektiv, za domácí pak Clou, Cartonnage, The Pooh a další.

Ve středu pořadatelé také oznámili, že dorazí Amon Tobin. Tento Brazilec je považován nejen za jednoho z nejlepších DJů současnosti, ale také za nejlepšího beatmakera v historii a nedostižitelného vizionáře na poli elektronické hudby. Posledně jmenované potvrdil i podzimní částí turné s audiovizuální show Isam, kterou 30. června uvede poprvé v České republice právě na Prague City Festivalu. Amon Tobin vystoupí kolem půlnoci po skončení koncertu New Order na druhé scéně festivalu.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal v ceně od 1295 Kč na oba dny a v omezeném množství jsou také k dispozici jednodenní vstupenky od  999 Kč.

Nově uvádí pořadatel do prodeje také jednodenní vstupenky k stání u pódia na 29. 6. za 1299 Kč. Pro nejnáročnější jsou připraveny dvě kategorie VIP lístků.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám