Hlavní obsah

Na Primě se bude hubnout a hledat žena, Dejdar ukáže trapasy kolegů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Prima představila v úterý v Praze svůj program na jaro, který přinese novinky např. v podobě show Česká 30 i návraty klasiky (Farmář hledá ženu, Jste to, co jíte).

Foto: Prima

Menzone uvádějí Kryštof Mende a Lukáš Menclík.

Článek

Podle generálního ředitele Marka Singra rostla sledovanost celé skupiny Prima v minulém roce o 16 %. V prime time (hlavní večerní program) šlo dokonce o 19 %.

Aby tomu tak bylo i nadále, nasadí od 1. března na Prima Family pořad Česká 30,  v němž má Martin Dejdar odhalovat „nej“ scény z českých filmů - nejerotičtější, nejtrapnější atd. Sám Dejdar dodal, že „se rozhodně neodkope“ a neukáže vlastní trapasy, zato dost těch od kolegů.

Foto: Prima

Tenhle farmář bude na jaře hledat ženu.

Od 5. března se divačky konečně dočkají návratu Farmáře, který hledá ženu a nekončí ani pořad o hubnutí Jste to, co jíte, kde si budou účastníci, kteří nezhubnou, tak jak měli, sami určovat kruté tresty.

Od 11. února začne soutěž Aréna národů s moderátory Alešem Hámou a Alešem Valentou, v níž týmy z různých zemí změří síly v podivných sportovních disciplínách. Nedělní večery budou patřit seriálu Zázraky života z prostředí kliniky asistované reprodukce a pokračují i Soukromá dramata a seriály Cesty domů nebo Partička.

Prima Cool chystá britský seriál Misfits o mladistvých delikventech, kteří získají superschopnosti nebo akční sérii Spartakus: Krev a písek. Nováčci Kryštof Mende a Lukáš Menclík budou od 2. února uvádět pořad Menzone, který má nabídnout bláznivou zábavu pro muže.

Foto: Prima

V Hotelu Paradise se bude flirtovat..

Prima Love naopak cílí na ženy. Paradise Hotel, který bude jakousi kombinací seznamky a Vyvolených, má moderovat Martina Gavriely a odehrávat se má v Dominikánské republice od 5. března. Vítězný páreček šťastlivců čeká na konci tučná cena ve výši 50 000 eur.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám